• INFORMACJA O ZAKAZIE KORZYSTANIA Z TELEFONÓW

• DYREKCJA SZKOŁY INFORMUJE, ŻE RADA RODZICÓW W DNIU 25.02.2020 R. PODJĘŁA UCHWAŁĘ O CAŁKOWITYM ZAKAZIE KORZYSTANIA Z URZĄDZEŃ MOBILNYCH I MULTIMEDIALNYCH OD DNIA 2 MARCA 2020 ROKU.

ZABRANIA SIĘ ZATEM  KORZYSTANIA  Z W/W SPRZĘTU ZARÓWNO W BUDYNKACH SZKOŁY JAK I NA TERENIE PRZYSZKOLNYM.