• REGULAMIN CZYTELNI

• REGULAMIN  CZYTELNI

1. CZYTELNIA CZYNNA JEST W GODZINACH PRACY BIBLIOTEKI SZKOLNEJ.
          2. Z CZYTELNI MOGĄ KORZYSTAĆ UCZNIOWIE, NAUCZYCIELE, PRACOWNICY SP I GIMNAZJUM.
          3.  ZABRANIA SIĘ WNOSZENIA DO BIBLIOTEKI  JEDZENIA, PICIA, ODZIEŻY WIERZCHNIEJ ITP.
          4. KORZYSTANIE Z KSIĘGOZBIORU JEST MOŻLIWE ZA ZGODĄ NAUCZYCIELA  BIBLIOTEKARZA.
          5. STANOWISKO KOMPUTEROWE JEST UDOSTĘPNIANE JEDYNIE POD OPIEKĄ NAUCZYCIELA.
          6. Z INTERNETU MOŻNA KORZYSTAĆ JEDYNIE W CELACH DYDAKTYCZNYCH.
          7. CZYTELNICY ZACHOWUJĄCY SIĘ GŁOŚNO, ŁAMIĄCY ZASADY REGULAMINU BĘDĄ  WYPROSZENI   Z CZYTELNI.
          8. ZABRANIA SIĘ ZE SAMOWOLNEGO UŻYWANIA WŁASNYCH NOŚNIKÓW PAMIĘCI ZE WZGLĘDU NA OCHRONĘ ANTYWIRUSOWĄ.
          9. KAŻDY UŻYTKOWNIK ZOBOWIĄZANY JEST ZAZNAJOMIĆ SIĘ     Z  REGULAMINEM CZYTELNI.